×

Primele 5 autobuze noi de model ISUZU au ajuns în Parcul Urban de Autobuze

Primele 5 autobuze noi de model ISUZU au ajuns în Parcul Urban de Autobuze.

Unitățile de transport fac parte din lotul de 100 autobuze noi ISUZU, achiziționate de Primărie la începutul lunii iulie curent, costul total al acestora fiind de circa 12,5 milioane de euro.
Autobuzele corespund celor mai înalte standarde de calitate, fiind dotate inclusiv cu sistem de aer condiționat, podea joasă cu platformă retractabilă, pentru a asigura călătorii confortabile pentru toți călătorii. Termenul de garanție este de 6,5 ani, perioadă în care producătorul va asigura și mentenanța acestora.
Conform contractului de achiziționare, pe parcursul lunii august curent urmează să fie livrate alte 28 unități de transport, iar restul vor ajunge la Chișinău până la finele anului.
Totodată, pînă la sfârșitul săptămânii vor fi livrate și 10 autobuze VDL din Olanda, din lotul celor 58 de autobuze cu parcurs, achiziționate de municipalitate. Amintim, că până în prezent, în Parcul Urban de Autobuze au ajuns 18 autobuze cu parcurs de model VOLVO și MAN, din Norvegia. Primele 4 dintre acestea au fost deja distribuite suburbiilor.
Toate unitățile de transport vor trece testarea tehnică, apoi vor fi repartizate pe rutele municipale, în oraș și în suburbii.